Let's just live. And what happens will happen


BULLETSkonsten att klä sig simpelt...

..är något som man vill behärska.

A dream of a dream


endless, infinite, ∞


Simplicity makes you stand out in this messUnder lövenUnder de senaste dagarna har det både droppat in fler besökare (dubbelt så många som innan! parentes i parentesen: (ca 50 st!) ) och kommentarer, vet inte ifall det bara är tillfälligt eller om ni är här för att stanna, oavsett så är det väldigt kul! Fortsätt med det finisar :)

if the music is too loud - you're too old


I am lord voldemortHit the road, not the wall


I refuse to sink


NASTYGAL.COM

you make my dopamine levels go all crazy


I enjoy seeing how badly jealous you are, but that does still not make me close to such a bad person as you are.


De fyra budorden

Tänkte fylla denna annars så textlösa blogg med några rader, bara för att min hjärna oftast är mest brukbar och fylld utav tankar såhär nattetid. Och när en liten uppenbarelse kom till mitt medvetande så kände jag att jag skulle behöva låta det komma ut på något sätt, och då fick det bli genom mina fingrar på mitt tangentbord. Och så tänkte jag: ''Bloggen skall ju handla om inspiration på olika vis, så varför inte variera det lite?''. Så nu kommer lite annorlunda ''inspiration'' än vad ni är vana vid att kanske snappa upp här. Med risk för lite flummighet med hänsyn till klockslaget.
Jaja, till grejen nu.
Det slog mig att allting, verkligen allting i livet påverkas utav hur du tacklar grejer. Din inställning till saker.
Saker så som att t.ex. träffa en ny människa. Ifall du stöter på en ny person och du väljer att se det positiva i den individen istället för att tänka på de saker som kanske är lite mindre bra så gör du både dig själv och den människan en tjänst. Egentligen så är ju det negativa bara sånt som får de fina egenskaperna att bli ännu finare. (Titta! Redan här i texten ser du att man kan vända allt till något positivt! Fast du får faktiskt kämpa dig igenom resten av texten med nu när du redan börjat...;) )
1. Ifall du skulle börja möta dagarna med ett leende, ta varje motgång i livet som en utmaning att bevisa din awesomness och se på varje svårighet i livet som något som ändå i slutändan kommer leda till något gott så skulle du med garanti få ett mycket lättare liv.
2. Glöm allt som gör dig osäker, det finns ingen anledning för dig att tvivla på dig själv. Våga ta för dig! Våga ta plats. Var inte rädd för att säga vad du tycker för att förbättra saker.
3. Sprid din positivitet. Ge folk komplimanger, säg till dem som står dig nära hur mycket du värderar dem, var inte rädd för att älska. Älska din mor&far och övriga familj som gett dig allt du är och har, älska dina vänner för att de följer dig genom dina med och motgångar och finns där som ett extra stöd när det behövs, men även för att dela din glädje.
4. Och ja, du ska även uppskatta de jobbiga människorna, the haterzzzz, i ditt liv för de får dig att bli starkare. Du ska resa dig ur deras lowclass och hoppas för deras skull att de kommer inse någon gång att det inte lönar sig att vara sådan. Hur det nu är. Hoppas att de kommer inse poängen i positiviteten med så att även de kan resa sig.
Jag tror att lite ökad optimism hos alla skulle kunna lösa de mesta problem här i världen. Från dina små vardagsnojjor till större politiska frågor som krig och sådant strunt. Varje enskild liten filur i världen är betydelsefull, har en värdefull åsikt och innefattar större makt än vad man kan tro. Så, om du som läser denna text behöver ta åt dig utav texten ovan, snälla gör det. Vem vet, det kanske hjälper litegrann. Det kanske har en liten inverkan på någon utav er och det hade ju varit väldigt angenämnt.
Det var väl det jag ville komma fram till, ungefär. Vet inte riktigt. Tappade tråden för längesedan. Är riktigt trött och faktiskt lite sjuk. Men det kirrar mitt immunförsvar nog förhoppningsvis över natten.
/ Eran poetiska Maja.

Benkinersophobia- the fear of not receiving the letter from Hogwarts at age 11.dagens inköpslista

Lägger förhoppningsvis ut en bild hur klänningen (som ursprungligen är en kjol!) sitter på. Håll tummarna ;)

I like how it feels


"Nobody’s life is filled with perfect little moments. And if it were, they wouldn’t be perfect little moments. They would just be normal. How would you ever know happiness if you never experienced downs?"
- P.S. I Love You, by Cecelia Ahern

Nobody’s life is filled with perfect little moments. And if it were, they wouldn’t be perfect little moments. They would just be normal. How would you ever know happiness if you never experienced downs?

citat: P.S. I Love You, by Cecelia Ahern

you know those nights you can not sleep? well maybe you're awake in someone else's dream


‎"I shall either find a way or make one."
vet inte varför inlägget hamnar åt vänster... knas!
jaja, iallafall är det jag som syns på bilderna, puss.

bloglovin
 babe(s) checking me out
RSS 2.0