Annie Hall - Oskar Linnros
-


"Ibland känns allt pirrigt perfekt och ibland får min egen otillräcklighet mig att falla mot trottoarerna men hela tiden blommar fruktträden mellan brommavillorna och maskrosorna i betongorterna."

citat ur fina implode.blogg.se
följ mig på instagram!

Om ni är sugna på det så heter jag mfornander.

Nobody said it was easy, no one ever said it would be so hard. I'm going back to the start.

Det känns som att jag springer runt i cirklar utav hopplöshet och tillfällig lycka.


Fruktsallad, drömfångare och ben som inte får vistas i solen.

Allt jag har på mig är från Gina.
Firade enlektionsdagen i solen med Elvira. Det var varmt i långkjol, men jag vill inte att världen ska se mina ben då min färg håller på att falla bort. Känner mig som en reptil. Tacka gud för bodylotion.

Ungefär som en diamant

Hon harklar sig på andra sidan bordet. Öppnar munnen och ut kommer bilder. Från förr.
Om när hon får en ring (som tillhört farfars mor) till sin femtioårsdag. Men fem diamanter fick farfar allt lägga till så att den skulle bli hennes egen present. "Jag fick ta till ordentligt nu när jag hade chansen", sade hon skrattandes.

Ringen vilar nu på min mors finger. "Jag har tre döttrar att kunna ge ringen till sedan".
Aj, orden stack precis vid det hemska såret som sträcker sig kring mitt hjärta. Mitt krypterade sinne kopplar samman orden till en kedja som tynger runt min hals och jag sjunker genom golvet.
Min farmor är gjord utav det hårdaste materialet. För hon klarar allt. Till och med att behöva ändra följden och ge släktklenoden, som var menad åt hennes egen dotter, till någon annan.

bloglovin
 babe(s) checking me out
RSS 2.0