Instagram @mfornander

Såhär kan det se ut om man följer mig på instagram! Ytterst trevligt kan tyckas, även urtrist, men då kan man ju bara strunta i det helt enkelt! 

Ny frizz

 
Har klippt mig nästan en dm kortare, inte gjort något med färgen men photobooth tyckte tydligen jag skulle det. Kanske blir att bleka det ljusblont mitt nästa vågade drag?
 

12/1 -13


seems like everything goes around baby

 
Det har gått betydligt längre än ett jullov sedan jag senast klickade in här med ambitionen att skriva ett inlägg. Men nu kör vi igen!
Även fast den 1/1 -13 mest bara kändes som vilken "dagen efter" som helst så har jag faktiskt flera saker att se fram emot nu, en Londonresa på sportlovet är bokad, det spekuleras kring Stockholm och har även en tripp till Fuerteventura bokad i slutet utav mars/början av april. Ser fram emot att vandra på londons gator i min svarta päls, vita nike air force's, svarta bralls och gråa tshirts. Gärna prydd med en neongrön mössa eller nåt annat fräsigt. Längtar efter värmen och ska införskaffa mig massor med bikinis, solhattar och solglasögon till semestern så att jag kan glida runt och känna mig snygg hela tin. 
Men fram tills allt detta så får gråa lilla Varbergs dimmiga och duggiga gator duga. Varje dag kommer vara identisk den andra och jag föraktar det. 
 

bloglovin
 babe(s) checking me out
RSS 2.0